Ne gondold, hogy ez ennyire könnyű

Ne gondold, hogy ez ennyire könnyű, hogy felteszem az oldalra hogy nőt keresek, majd hátra dőlök a fotelemben és várom a csodát. Ne gondold, hogy ez csak ennyi.

Tudom hogy van olyan nő, akire én vágyom, és tudom azt is, hogy ha elég kitartó vagyok, akkor előbb-utóbb meg is fogom találni.

Én azt gondoltam, hogy ez így könnyű. Valójában az is, de mégsem. Naponta kapom az üzeneteket, amiben az olvasók elmondják, hogy… Nem írom le újra, de az elmondom, hogy szép szó egy sincs közte. Különböző jelzőkkel illetnek, válogatott sértéseket írnak nekem, és utalásokat arra nézve, hogy én egy beteg állat vagyok. Lehet igazad. De nem így, nem ebben a formában.

Ha ismernél, és volna rólam véleményed, akkor azt elfogadom, ám ismeretlenül, egy ismeretlenről valótlanságot állítani, legalábbis sértő, vagy megalázó. De én ezt nem bánom, hisz ez is egyfajta szűrő, mert az ilyen nőkkel semmi dolgom nincs, és nem is lesz soha. Az ilyenek csak a saját kvalitásukról tesznek tanúbizonyságot, ami lényegében az én dolgomat könnyíti meg, mert ezek az üzenetek egyből a kukába vándorolnak, és így hatástalanok a küldő célját illetően.

Ha valóban olyan lennék, mint amilyennek gondolsz, akkor naponta ezer alkalommal ráirkálnék nőkre, és ebben a formában megtenném az ajánlatomat. De lássuk be, ez nem működne semmilyen formában, és igen kevés nő akadna, aki ennek örülne.

Elmondom neked, hogy mire gondolok. Egy nőt keresek, aki a társam lenne mindenben. Ha ezt megérted, akkor szerencséd van, ha nem, akkor hiába is magyaráznám el neked, mert…

Érted már?

Egy nőt keresek, aki vágyik arra hogy imádják, és aki viszonozni is tudja. Egy nőt keresek, aki a társam lenne mindenben. Mi az a minden? Aki végig járja az oldal lépcsőit az meg fogja tudni, a többieknek meg minek mondanám el.

Egy nőt keresek, aki a társam lenne mindenben. Tudod mit jelent az hogy társ? Segítek neked.

Együttműködő személy, aki félként viselkedik egy közös cél megvalósítása érdekében; aki hozzájárul egy közös cél, ügy sikeréhez.

Ez talán segít neked, ha nem, akkor ne is fáraszd magad a megértéssel, mert nem téged kereslek. Aki eljut a kaland végére, az meg fogja tudni, hogy miről van szó, hogy mi az, amiben együtt tudunk működni. Senkire nem fogom rákényszeríteni az akaratomat, senkitől nem várom el hogy azt tegye, amit én akarok. Ha az általam felvázolt lehetőségek elnyerik a tetszésedet, akkor te egyedül fogsz dönteni arról, hogy akarod-e vagy sem.

Kategória:
0 Hozzászólások

Szólj hozzá, mondd el a véleményed!

error: Tiltott művelet !!

Jelentkezzen be a fiókodba.

Elfelejtettem a részleteket?