Értelmi és intellektuális képességek egyidejű megléte

Értelmi és intellektuális képességek egyidejű megléte

Értelmi és intellektuális képességek hiánya egyértelműen megfigyelhető a válaszok illetve a kitöltött kérdésekkel kapcsolatban. Sokan vannak, akik megadják a válaszokat, ám azok értelmezhetetlenek, és értelmetlenek. A jó hír, hogy ezek mind a kukában landolnak.

A nők részéről kevésbé figyelhető meg ez a jelenség, viszont erős a gyanú, hogy az ilyen válaszokat nem is ők küldik el, hanem a pasik. Mert sajnos még nem áll rendelkezésre az a technológia, amivel az interneten, az oldal megjelenését korlátozni lehetne úgy, hogy csak a nők találjanak rá. Remélem a fiúkák jól szórakoznak ezen.

A lányoktól viszont sok visszajelzést kapok, aminek nagyon ürülök, hisz ez az egész nekik, értük szól. Igen, értük. Aki végig járja az oldalak sorát, az már részben meg is tudhatja, hogy mire számítson. Nem árulok zsákbamacskát, így aki eljut a végéig, és aki képes egyfajta alapszintű kommunikációra, nos, ők egy beszélgetés során minden kérdésükre választ kapnak.

Nem állítok valótlant, nem szándékom senkit becsapni, mert egy hazugságot hosszabb ideig képtelenség fenntartani, és ez egy kapcsolat végét jelenti, mielőtt még elkezdődne. Ugyan azt én is elvárom a jövendőbeli partneremtől.

Ha kétségeid vannak, ha szeretnél még több információt kapni, ha csak elmondanád, akkor írj, és én amint tudok válaszolok neked.


Kategória:
0 Hozzászólások

Szólj hozzá, mondd el a véleményed!

error: Tiltott művelet !!

Jelentkezzen be a fiókodba.

Elfelejtettem a részleteket?